maandag 7 mei 2012

Workshops OF Dulle naaigrieten

Het is een verschil !

*De workshops worden georganiseerd door pand Diependaele (Onder leiding van mijzelf (Eva) en Karoline)
Zie ook onderstaande flyer! Je kan per workshop inschrijven... Je hoeft ze dus zeker niet allemaal te volgen. Het leukste is die workshop te nemen die jou aanspreekt! We vragen 10 euro per workshop!
Tips voor nieuwe workshops voor tijdens het najaar zijn welkom! Stuur een mailtje naar evadegravin@gmail.com of naar panddiependaele@gmail.com
Morgen 8mei van 18h30 tot 21h is er terug een workshop gepland: de moederdag special ! maken van een boodschappentas, handtas of keukenschort.

*Dulle naaigrieten  Hier is het allemaal mee begonnen!
Met een paar dames hadden we zin om te naaien! Dus besloot ik om een clubje op te richten in Avelgem ... met veel heen en weer geloop van de ene locatie naar de andere... Dan een plotse pauze door een te drukke agenda met verhuis Van Pand Diependaele (De zaak van Mijn Mama Annelies , en ondertussen en kleine familiebedrijfje, want mijn Zus Maya werkt nu ook bij ons). Door de verhuis leek het mij ideaal om de dulle naaigrieten vanaf dat moment verder te zetten bij ons in de winkel! dus niet meer in Avelgem, maar in OUDENAARDE ! Met een spiksplinternieuw ATELIER (waar wij ook dagelijks aan de slag zijn! van gordijnen, stores, tafelkleden , kussens,...) kon het niet meer mislukken!
De Dulle naaigrieten hadden eindelijk hun locatie!
Nu komen we maandelijks samen om te naaien of zelf te breien of te haken! Iedereen die zin heeft is welkom! We drinken meestal ook een glaasje ! ook graag een seintje op voorhand (evadegravin@gmail.com) , we vragen 3 euro voor verbruik en huur Atelier!
De eerst komende datum is woensdag 16 mei vanaf 18h30 !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten