woensdag 8 juni 2011

locatie? locatie!

Verleden week weer eens een gezellige avond gehad , maar dan we weer bij mij thuis! Die locatie is toch echt een probleem ! Gelukkig waren we deze keer maar met 4! Veel tijd verloren met het uitzoeken hoe je bepaalde naaimachines moet bedraden en hoe ze uiteindelijk aan de praat te krijgen. Wat dus handig blijkt te zijn , is een woordje uitleg van de eigenaars over hoe die naaimachine juist werkt!

Ik zou graag de volgende kalender opstellen , maar het is jammer dat we geen echte plaats hebben . DULLENAAIGRIETEN IN KRAK zullen we best een beetje aanpassen en gewoon de krak weg laten! Wegens te donker en toch niet geschikt bevonden ,of zijn we al een beetje ouder dan de gewone jeugd!

Heb jij een kleurige kleerkast of wil je er 1 die uniek is van de andere . maak je graag een knuffeltje , stoffen kunstwerkje. Brei je graag ... Hou je van handwerk? Waarom dan niet samen met ons iets leuks maken voor jou , uw kindjes , ...!
Iedereen is welkom! Datums volgen , maar eerst een GOEDE loctaie vinden!

3 opmerkingen:

 1. O zo leuk een zusterclubje uit de buurt! Ik ontdek jullie nu pas, toevallig wij zijn ook in maart gestart. Dat opent perspectieven...
  Veel succes met het vinden van een locatie!
  Griet (Den Gestikten Draad)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben alvast benieuwd naar volgende samenkomsten!
  Avelgem is voor mij niet zo bekend, dus kan weinig hulp bieden bij het locatie-zoeken. groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met jullie clubje!!
  Groetjes van de stoffige juffertjes uit Gent (ook wij naaien in de naaikamer van een juffertje - veel licht - voldoende plaats voor een viertal juffertjes).

  BeantwoordenVerwijderen