maandag 16 mei 2011

NU AL?

Ondertussen zijn er al drie lessen gepasseerd!

na 3 maand dacht ik dat het wel tijd werd om eens de blog up to date te brengen. Foei van me om dit zolang te laten liggen... maar ja het was hier langs mijn kant dan ook een beetje overdreven druk , Ik hoop nu een kalmere (?!) periode tegemoet te gaan  . We zullen zien of dit zal lukken. Maar goed, genoeg over mij! Het gaat hier om de dulle naaigrieten!

Probleem nr 1 die zich voordeed in krak was het licht! Daar had ik les nummer 2 een oplossing voor gevonden. Een grote TL lamp had plaats genomen in mijn auto, samen met een 20tal rollen stof en nog wat ander naaidings! De poging om er een geslaagde avond van te maken was dus niet slecht (we hadden alles wat we de eerste les niet hadden : licht)
Ware het niet dat het juist de week voor de paasvakantie was en de scholgaande jeugd net gedaan hadden met de examens. Het krioelde er dus van de jonge gasten! Lap een overvolle krak , wat nu gedaan : Bij mij thuis dan maar...
Na wat rondbellen kwamen er een paar niet (gelukkig maar! onze living is nu niet van de grootste en we waren er ook niet echt op voorzien) We waren dus met zijn viertjes: Ilse, Griet, Karoline en ikzelf!

Het was een gezellige avond 

Bij de derde les was er ook weer genoeg licht , maar jah het is en blijft een jeugdhuis. Herinner me de tijd nog dat wij in krak zaten! Proper kon je het daar niet noemen... Wel ja , nu dus ook niet ! 
Als er mensen zijn die een andere locatie weten.. laat iets weten !

TOT DE VOLGENDE DULLE NAAIGRIETAVOND DAN MAAR (DE EERSTE WOENSDAG VAN JUNI)
nodig gerust mensen uit , we maken er een gezellige avond van!

groetjes,
Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten